INFO/CONTACT

COPYRIGHT 

Alle foto's op deze website zijn eigendom van Focus on Animals, healing & photography (Christa Balk) en mogen niet worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.Op een fotoshoot zijn de Algemene voorwaarden FotografenFederatie van toepassing en zijn terug te vinden op de website van de Federatie:

http://dupho.nl/kennisbank-ondernemen/appendix/algemene-voorwaarden-fotografenfederatie

Info/Contact 

HEALING
Energetische dierenhealing bij pijnverlichting, blokkades, angst en trauma. Een healing is erop gericht het zelfgenezend vermogen van het dier te stimuleren en de algehele conditie te verbeteren. Het is een veilige en zachte methode die het lichaam fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch in balans brengt.

PHOTOGRAPHY
Een foto heeft de kracht om schoonheid van een moment te vangen. een herinnering te doen herleven of een gevoel op te roepen. Ik leg vast dat wat voor jou DIERbaar is, waar je blij van wordt, ontroerd door kan raken of troost kan bieden.
Mooie beelden krijgen zo een diepere betekenis.Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven voor een healing en/of een fotoshoot van jouw dier, neem dan contact op via e-mail of mobiel.


Christa Balk
Mercuriuslaan 51
7314 KT  Apeldoorn

tel. 06 579 30 315
e-mail: focusonanimals@hotmail.com
            focusonhorse@gmail.com


                KvK  68132379 
                BTW  NL098945269B02   

                www.focusonanimals.nl

                https://www.facebook.com/focusonanimalshealingphotography/  

 

Website by Folibee