Christa Balk fotograaf en energetisch dierenhealer 

Christa Balk fotograaf en energetisch dierenhealer Ik ben Christa Balk en ik heb ruim 25 jaar fotografie-ervaring. De meeste ervaring heb ik opgedaan als all-round museumfotograaf. Sinds 2012 ben ik zelfstandig fotograaf, waarin ik vooral mijn andere grote passie namelijk paarden kan combineren met fotografie. Mijn specialiteit is het vastleggen van sfeer, emotie, verbinding, schoonheid en het vrijheidsgevoel ofwel het ongedwongen en natuurlijk contact tussen eigenaar en dier. Het liefst fotografeer ik bij bestaand licht.
Ook honden en poezen laten zich steeds vaker door mij op beeld vastleggen met hun brutale, ondeugende, lieve en speelse momenten.

Naast professioneel fotograaf ben ik ook Reiki Master. Ik heb diverse aanvullende dieropleidingen gevolgd zoals o.a. energetisch dierentherapeut en volg de opleiding Tellington TTouch voor paarden. Om naast het fotograferen de 'afstand'  te verkleinen, is het geven van een energetische healing in het contact en verbinden met het dier een vanzelfsprekende en waardevolle aanvulling. 
Website by Folibee