Wat is een energetische dierenhealing?

Healing is een uitwisseling van energie tussen de healer, het dier en de universele bron. De behandeling gebeurt met de handen die al dan niet op het lichaam van het dier worden geplaatst.
Het is een veilige en zachte methode, waarbij het dier fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch in balans wordt gebracht.
 
Waarvoor wordt een healing gebruikt?
 
Een healing kan voor elke aandoening gebruikt worden. Bijvoorbeeld bij pijnverlichting, blokkades, angst en trauma. Het is erop gericht het zelfgenezend vermogen van het dier te stimuleren en om de algehele conditie te verbeteren. Ook kan een healing worden gegeven als het dier in de laatste levensfase is, waarbij het stervensproces begeleid wordt.
 
Hoe lang duurt een behandeling?
 
Een dier geeft vaak zelf aan dat een healing ‘genoeg’ is door weg te lopen of zich uit te rekken. Gemiddeld duurt een healing niet langer dan een uur.
 
Waar vindt de behandeling plaats?
 
Bij kleine huisdieren kan de behandeling plaats vinden in dierenartspraktijk Kruithof in Apeldoorn of indien vervoer van het dier niet mogelijk is kom ik bij u thuis. Hierbij zullen reistijd en reiskosten in rekening worden gebracht.
Bij grote dieren zoals paarden, kom ik altijd op locatie en worden reistijd en reiskosten in rekening gebracht.
 
Een energetische behandeling kan ook op afstand gegeven worden en dan werk ik met een duidelijke foto van uw dier.
 
Een healing vervangt nooit de dierenarts, maar kan wel een aanvullende werking hebben.
Bij ziekte en twijfel altijd een officieel erkende dierenarts om raad vragen.

Voor het tarief verwijs ik naar de TARIEVEN pagina
Website by Folibee