ENERGETISCHE HEALING

Wat is een Dierenhealing?

Een uitwisseling van energie tussen de healer, het dier en de universele bron. De behandeling gebeurt met de handen die al dan niet op het lichaam van het dier worden geplaatst. Het is een veilige en zachte methode, waarbij het dier fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch in balans wordt gebracht. Bij een healing wordt er gewerkt op de universele levensenergie die in en om het lichaam zit en met de chakra’s.
 

Een healing kan voor elke aandoening worden ingezet. Bijvoorbeeld bij pijnverlichting, blokkades, angst en trauma. Het is erop gericht het zelfgenezend vermogen van het dier te stimuleren en de algehele conditie te verbeteren. Een healing kan ook worden gegeven als het dier in de laatste levensfase is om zo het stervensproces begeleiden.

Een dier geeft vaak zelf aan dat een healing ‘genoeg’ is door weg te lopen of zich uit te rekken.

 

Bij kleine huisdieren kan de behandeling plaats vinden in dierenartspraktijk Kruithof in Apeldoorn of indien vervoer van het dier niet mogelijk is kom ik bij u thuis. Hierbij zal reistijd en reiskosten in rekening worden gebracht.

Bij grote dieren zoals paarden, kom ik altijd op locatie en worden reistijd en reiskosten in rekening gebracht.

 

Een energetische behandeling kan ook op afstand gegeven worden en dan werk ik met een duidelijke foto van uw dier.

Kijk bij de tarieven voor de kosten van een healing.

LET OP:

Een healing vervangt nooit de dierenarts, maar kan wel een aanvullende werking hebben. Bij ziekte en twijfel altijd een officieel erkende dierenarts om raad vragen.

NOG VRAGEN?

Neem gerust contact met mij op!

FOCUS on ANIMALS

  tel: 06 579 30 315  .  christa@focusonanimals.nl

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2018 Focus on Animals. All rights reserved. Algemene voorwaarden.