ERVARINGEN

Recensie van Moniek Evertsen - Balans voor Mens en Dier

Wat een mooie uitwisseling ontstond er tussen mens en dier tijdens de cranio sacraal behandeling van mijn paard Candor door Christa. Ze luistert naar hem, voelt en zo verloopt de behandeling in een flow. Candor vond het in het begin lastig om aangeraakt te worden. Maar na een aantal behandelingen waarin Christa hem liefdevol en met geduld meenam, stond hij de laatste behandeling vol overgave toe.

Zien en gezien worden...

Vanuit hier ontstaat een dusdanige veilige ruimte waarin alle stroming en heling die aanwezig is, kan en mag plaatsvinden. Christa beseft dit als geen ander. 

Ik kijk met veel plezier terug naar de behandelingen of beter gezegd bijzondere ontmoetingen, waarin zoveel in beweging is gekomen. 

En ik weet dat mijn paard Candor het met mij eens is. 

Dank je wel Christa, ik ben blij dat je je hart durft te volgen. 

Recensie van Cathelijne Koppert

Christa heeft mijn beide paardjes meerdere keren behandeld. Wat mij opviel is dat Christa echt afstemt op het paard en eerst verbinding zoekt. Ze gaat niet zomaar aan de slag. Ze is zacht, energetisch ingesteld en opmerkzaam. Dit heeft een grote meerwaarde. Zeker bij Mossy die je niet in een keer zijn vertrouwen durft te geven. Naar Christa kwam hij zelf toelopen. Hij wilde ook graag een behandeling. Mooi. Ook mooi om te zien bij mijn andere paard Yorin is hoe hij de ervaringen van vorige behandelingen onthoudt en verwerkt, waardoor Christa steeds een laagje dieper komt. Dit uit zich in de signalen die hij afgeeft. De laatste behandeling werd o.a. het kaakbot behandeld. Gapen! Wat ook fijn is aan Christa is dat zij in de gaten houdt of ik het ook allemaal nog prettig vind gaan. Soms moet ze ietsje aanhouden om ontspanning te krijgen. Ik vind dat prima, maar andere eigenaren misschien niet. Dat voelt Christa en daar past ze zich op aan. Kortom: ik beveel Christa van harte aan bij iedereen die een cranio behandeling voor zijn paardje wenst. Ze verstaat haar vak!

FOCUS on ANIMALS

  tel: 06 579 30 315  .  christa@focusonanimals.nl

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2018 Focus on Animals. All rights reserved. Algemene voorwaarden.